vrijdag 2 maart 2018

Carnaval: gekke clowns!

Bijna krokusvakantie dus tijd om carnaval te vieren in de klas. We leerden eerst gekke gezichten trekken. Voor sommigen was dit geen probleem 😀!
Misschien dat het met een rode neus op beter ging... Hé juf nu zijn we een clown!We kleefden de juiste gekke gezichten bij elkaar.
Clown zijn is best wel leuk. We verkleedden ons in de poppenhoek als gekke clown.We stempelden en schilderden ballonnen bij de clown. Aan elk touwtje 1 ballon!


We speelden het clowntjes - confettispel, rollen met de kleurendobbelsteen, rollen met de stippendobbelsteen en dan evenveel confettibolletjes kleuren. Wie zou er winnen?De clowntjes de juiste attributen geven, sorteren volgens kleur.

Gekke gezichten maken...


Clowntjes versieren met "little parts", kleine dingetjes die glitteren en schitteren.
Met gekke gezichtendag kwam de mama van Jesse ons heel mooi schminken. Vooral bij de meisjes was er een wachtrij...😉

Met stiften de clown gekke haren geven en schilderen met mooie waterverf kleuren.De laatste dag voor de vakantie was het dan carnaval! We kwamen met ons mooiste pakje aan naar school!

Juf Ann en haar kleuters hadden ons uitgenodigd om naar het theater te komen kijken. We keken naar goochelaars, toneel, zang en dans en muzikantjes.Op het einde mochten wij ook eens op het podium.


Daarna hebben we nog gedanst op gekke liedjes en daar kregen we best wel honger van. Smullen van een lekkere hotdog en daarna kon de vakantie beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten